OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1977'den itibaren ortaokul ile birlikte aynı binada hizmet vermiş olup 2018/2019 Eğitim-Öğretim yılında eski binanın yanında, kendisine ait yeni binasında eğitim-öğretim hizmetine kaldığı yerden devam etmektedir.

16.01.2019 617

Okulumuzda 61 kız öğrenci, 59 de erkek öğrenci olmak üzere toplamda 120 öğrenci eğitim öğretime devam etmektedir. Okulumuz 2 anasınıfı ve 6 ilkokul şubesi ile 8 derslikte faaliyet göstermektedir.

Eğitim öğretime gereken özen gösterilmekte olup sürekli devamsız öğrenci bulunmamaktadır. Okula gönderilmeyen kız çocuğu yoktur.

Okulumuz, Nevşehir´e 26 km, Acıgöl ilçesine 13 km uzaklıkta bulunur.

Okulumuz eğitim - öğretim faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana çağdaş eğitim- öğretim gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim - öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim - öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır.