"Sesler Ülkesine Yolculuk" eTwinning Projesi ile Yeni Projelere Başlıyoruz

Okulumuz 2/A sınıfı öğretmeni Aylin SAVCI 'nın katılımıyla Türkiye, Romanya, Litvanya ve Polonya ortaklı "Sesler Ülkesine Yolculuk" eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

25.10.2021 238

2021-2022 Eğitim Öğretim sürecinde devam edecek olan, 10 Türk ve 3 yabancı ortağın katılımıyla kurulan projede ''1. ve 2. Sınıflarda okuma yazma eğitimi sürecinde etkinlikleri Web 2.0 araçlarını aktif şekilde kullanarak okuma ve yazmayı daha aktif ve eğlenceli hale getirerek kalıcı öğrenmeyi sağlamak, akıcı okuma ve okuduğunu anlama becerisini oyunlarla öğretim sayesinde pekiştirmek ve oyunlar ile beraber teknolojik araç-gereç kullanımına karşı teknolojik yatkınlık sağlayarak okuma alışkanlığı kazandırmak.'' amaçlanmaktadır.