OKULUM TEMİZ BELGESİ'Nİ ALDIK

Tüm dünyada etkisini gösteren COVİD-19 salgını nedeniyle daha da önemli hale gelen temizlik konusu üzerine Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" imzalandı. Okullarımızdaki yüz yüze eğitimi, en güvenli ve sağlıklı koşullarda gerçekleştirmek adına yapılan çalışmalar sonucu okulumuz, Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır.

11.11.2020 334

"Eğitim Kurumları için Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu'na göre tüm sınıf ve birimlere dezenfektan ile uyarıcı ve bilgilendirici levhalar asılmıştır. Yerlere sosyal mesafe kuralını hatırlatıcı uyarı yazıları tatbik edilmiştir. Koridorlara bilgilendirici dekota levhalar asılmıştır. Her sınıfa, birime ve koridorlara pedallı çöp kovası temin edilmiştir.

10-11-202010-11-2020

10-11-2020